A 3×7 fokos létra praktikus választás mindenkinek

3×7 fokos létra

Legyen szó lakásfelújításról, vagy csak a függönyök le- és felrakásáról, esetleg a magas polcok eléréséről, a létra minden esetben hasznos segítség. A természetben is, a gyümölcsök szüretelésekor például nélkülözhetetlen a megfelelő létra használata.

A 3×7 fokos létra variálhatósága végett, praktikus választás a háztartásoknak, de akár kisebb cégeknek is. A könnyű szerkezetének köszönhetően, ami alumíniumból készült, még a nagy mérete ellenére is könnyen mozgatható. A széles támasztója stabil tartást biztosít, ezért könnyen használható. A 3×7 fokos létra több pozícióban is alakítható. A három elem egymásra téve, akár 10-15 méter magasságban is felér. Az állványként is használható létra, tatarozáskor, felújításkor is remek megoldás. A két ágát erős pánt köti össze, ezzel megakadályozva azok szétcsúszását, ezzel pedig komoly baleseteket kerülhetünk el.

A 3×7 fokos létra nagyon praktikus minden szempontból, ezért bátran használhatja mindenki, aki nem fél a magasságtól. Látogasson el a barkacsland.hu webáruházba és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő típust!

Print Friendly, PDF & Email