A roppant halk Tornado bukósisak plexi

Tornado bukósisak plexi

A tapasztaltabb motorosok gyakran teszik fel a forgalmazóknak, shopoknak a kérdést, hogy a kiválasztott sisak nem lesz-e túl hangos? Mert igenis ez egy létező probléma.

Szerencsére a speciális Tornado bukósisak plexi segítségével a zajszintet minimálisra lehet csökkenteni, ezért az nem fog gondot okozni sem a jármű vezetőjének. Fontos tudni, hogy a zajszint mindig kényes kérdés és azt megannyi minden befolyásolja, hogy zajosnak vagy csendesnek fogja érezni az ember a kellékét. Azt is figyelembe kell venni, hogy egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a tulaj fejformája, illetve az sem elhanyagolható tényező, hogy milyen légáramlatokkal találkozik a Tornado bukósisak plexi.

A forgalmazók gyakran elmondják az érdeklődőknek, hogy kényelmesebbnek, csendesebbnek fogják érezni az eszközt, ha például azon speciális túra Tornado bukósisak plexi van. Ez el tudja vezetni a levegőt a fej fölé. Azonban egy tanktáska is megkavarhatja úgy az áramló levegőt, hogy hirtelen kényelmetlennek tűnik a sisak. Akit zavar a magas zajszint, az mindig a megfelelő Tornado bukósisak plexi mellett kell döntsön.

Print Friendly, PDF & Email