A vezeték nélküli töltő egyre népszerűbb

Hasznos kiegészítő

A legújabb telefonok szinte kivétel nélkül ezzel a funkcióval kerülnek piacra. Egyes telefonok mellett, külön megtalálható a vezeték nélküli töltő is, bár ezt ritkán szokták mellékelni a gyártók.

Azonban, ha úgy döntünk, hogy szükségünk van egy ilyen eszközre, akkor rengeteg változat közül választhatjuk ki a nekünk megfelelőt. Aki még csak most ismerkedik meg ezzel a technológiával és a telefonja esetleg nem támogatja az ilyen töltést, annak is létezik megoldás, bár ez nem minden esetben kivitelezhető.

Egy adaptert el lehet helyezni a telefon hátlapján, így az alkalmas lesz a vezeték nélküli töltésre, viszont nem mindegy, hogy hol található az adott telefonon a csatlakozó. A Spigen vezeték nélküli töltő adapter kiválasztásánál, azt is fontos figyelembe venni, hogy milyen típusú az adott bemenet, mert ez lehet microUSB, de C-típusú csatlakozó is.

Talán sokan nem érzik a vezeték nélküli töltő hiányát, azonban ez gyorsan meg fog változni, amint kipróbálják ezt a nagyszerű eszközt, ami sok, addig észre sem vett kényelmetlenségtől szabadítja meg a telefon tulajdonosát.

Print Friendly, PDF & Email