Életmód

Kínai konyha a hagyományoknak megfelelően

Kínai ráksaláta

Minden adott ahhoz, hogy izgalmas falatokat kóstolhassunk meg. A kínai konyha csodálatos világába kalauzol el minket Wang szakácsmester étterme, ahol eltölthetünk akár egy hangulatos vacsorát is.

Már nagyon sok helyen juthatunk hozzá ilyen ételekhez szerte a fővárosban, de ha a minőséget részesítjük előnyben és kíváncsiak vagyunk a tradicionálisan elkészített kínai konyha specialitásaira, akkor mindenképp ebbe az étterembe kell ellátogatni!

Continue reading

A pozitív gondolkodás hatalmát nem mindenki ismeri

Rajtunk is múlik, hogy milyen az életünk

A mindennapokban járva-kelve gyakran tapasztalhatjuk, hogy vannak olyan emberek, akiknek mindig van valami bántódásuk, folyton haragszanak valakire, állandóan nehéz helyzetben vannak, olyanok mintha egy nagy probléma-tenger közepéből integetnének.

A pozitív gondolkodás hatalma egyáltalán nem ismert előttük, így nem is tudnak ezzel a fegyverrel élni. Vannak azonban olyanok is, akik mindig mosolyognak, rájuk nézve olyan érzésünk támadhat, hogy ez a világ tökéletes, semmi hiba nincs benne. Continue reading


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/hitelorg/public_html/pecsifolknapok.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/hitelorg/public_html/pecsifolknapok.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/hitelorg/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/hitelorg/public_html/pecsifolknapok.hu/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47