Erre vigyázzunk ha gipszkarton válaszfalba építünk ajtót

Szalafa ajtó

A 21. századi lakberendezésre a minimalista stílus nagyon jellemző és ez számtalan módon mutatkozik meg. A Szalafa ajtók is követik ezt az irányvonalat, ahol a világos és sötét színek csak még jobban erősítik egymást. Ezek a nyílászárók juhar, makaszári vagy fehérített tölgyből is készülhetnek, amelyek gipszkarton falban is megállják a helyüket. Ez adja az igazi különlegességüket, illetve a visszatérő színkontrasztok és a változatos formavilág.

Természetesen a Szalafa termékek követik az aktuális divatot úgy, hogy a gyártó beleviszi a saját elképzeléseit is a tervezésbe. Ezért is figyelhetőek meg a határozott, éles kontúrvonalak, a fémcsík díszítések. Ennek a trendi irányzatnak nem tudnak ellenállni azok, akik valami egyedit akarnak a nappaliba vagy vendégszobába. Nem szabad elfelejteni, hogy a Szalafa ajtó éppen annyira lesz egy dekorációs kellék, mint a csillár, függöny vagy szőnyeg. A lakberendezők szerint is a Szalafa beltéri ajtócsalád ezen vonala abszolút igazodik a ma uralkodó lakástrendhez.

A szögletesebb formákat kedvelőknek, akik nem riadnak vissza az erősebb kontrasztok alkalmazásától, ez ellenállhatatlannak számít. Ezzel eljött az alkalom, hogy a vásárlók az ajtó tok és a beltéri ajtólap különböző furnér fajtáit is ki tudják választani. Tudni érdemes, hogy ezek a váltások a beltéri ajtólap felületén is megjelennek. Ezért is kell alaposan meggondolni, hogy mit választ az ember, főleg a gipszkarton falak esetében. Nyilván a vásárlók nagy szerepet tulajdonítanak a színeknek is. Azok sem fognak csalódni, akik szerint a sötét és a világos színek tökéletesen kell harmonizáljanak.

A Szalafa termékeinél a dizájnban a vízszintes tagolás uralkodik. Ez a vékony furnér filével vagy fémcsíkkal lesz még hangsúlyosabb. Fürdőben és konyhában igen kedvelt megoldás a hasonló megjelenésű üveg ajtólap is, amit a többi ajtóval azonos tokkal készítenek. A Szalafa produktumokról még többet meg lehet tudni a szalafa.hu oldalon. Itt közelebbről meg lehet ismerkedni a már említett minimál ajtókkal, a tolós és harmonika nyílászárókkal, de rengeteg egyéb eszközzel is. Aki divatos kellékekre vágyik, mindenképp adjon esélyt ennek az internetes áruháznak!

Print Friendly, PDF & Email