Ezüst medál Swarovski kristályokkal

Ezüst medál

Ezüst medál

Nem mindig könnyű ajándékot választani, ha egy születésnap megünnepléséről van szó. A hölgyek esetében az ékszerekkel nem lehet melléfogni, éppen ezért érdemes közülük választani. A szülinapos szívét garantáltan megdobogtatja a szív alakú ezüst medál, hiszen a Swarovski kristályok gyönyörűen csillognak rajta.

A rózsaszín árnyalat igazán nőies kisugárzást kölcsönöz az ékszernek. A csepp alakú ékszer remekül mutat a dekoltált ruhákkal és a zárt, magasnyakú garbókkal is.

Az ezüst medál viselése akár a hétköznapokon is szóba jöhet, de az eleganciájának köszönhetően jól néz ki az ünnepi alkalmakon is. A termékekhez díszdoboz is járt, így a csomag megérkezése után az ajándék szinte azonnal átadható a szülinaposnak. A mikroszálas tisztítókendőnek hála nem ütközik majd akadályba az ezüst medál megtisztítása sem.

A vásárlás során érdemes odafigyelni az akciókra is, hiszen így sokkal kedvezményesebb áron szerezhető be az ajándék. Mivel az ekszershop.hu esetében kedvezményes a házhozszállítás, ezért még egy érv szól az innen történő vásárlás mellett.

Print Friendly, PDF & Email