Ha minőségi redőnyt szeretne, az ajánlatot itt nézheti meg!

Időtálló redőny

Időtálló redőny

Vannak olyan dolgok, amelyeknek a megvásárlásakor különösen odafigyelünk, mert nem szeretnénk, ha egy-két év múlva ki kellene cserélnünk, másrészt pedig a lakásunk, házunk kinézetén is nagyon sokat ronthat vagy javíthat. Ilyen például egy redőny.

Ha Ön is időtálló, biztonságos és szép redőnyt szeretne, itt nézheti meg a Wilhelm árnyékolástechnika és lakásfelújító cég ajánlatát. Olyan alumínium redőny profi felszerelését vállalják a szakemberei, amely sok szempontból ideálisabbak minden más típusú redőnynél. Például nem fakul ki, nem engedi át a káros UV sugarakat.

Nem mellékes az sem, hogy sokkal biztonságosabb, nem lehet kívülről kinyitni, ugyanis feltolás gátló van beleépítve, a párkánytól csak legfeljebb húsz centire tolható fel. A hőszigetelt habnak köszönhetően, amivel ki van töltve, nem engedi be télen a hideget, nyáron a meleget, így fűtésszámláján is jelentősen csökkenthet, és nyáron is kellemesebb lesz a hőmérséklet lakásában. Ha felkeltették érdeklődését, ajánlatukat itt nézheti meg.

Print Friendly, PDF & Email