Hasznos eszköz a pántoló

Kartondoboz pántolás

A legtöbben a kartondobozokon találkozhattak műanyag pántokkal. Ezek a pántoló segítségével kerülnek felhelyezésre, ami többféle lehet. A kézi pántoló is igazán hatékony, de ha még hatékonyabb eszközre van szükség, akkor az elektromos változat beszerzésén kell elgondolkodni.

Nemcsak PET szalagokkal működnek, mivel a nagyobb tömegű tárgyak esetében acél fémszalagot érdemes használni. A cadmas.hu kínálatában többféle tartozék közül lehet válogatni, amelyekkel biztonságossá válik a csomagolás.

Az áruvédelem egyik fontos eszközének számít, mert az így szállított kartondobozok, illetve raklapon összepántozott árucikkek biztosan egyben maradnak. A műanyagból készült szalagoknak is hatalmas a szakítószilárdsága, nem beszélve a fémből készült változatokról.

A pántoló fémcsatok segítségével kapcsolja össze a pántok végeit, amelyek ezután szinte elszakíthatatlanná válnak. Elengedhetetlen a strapabíró kialakítás, mert minden körülmény között meg kell állják a helyüket a pántolóval felhelyezett fém és PET szalagok.

Print Friendly, PDF & Email