Ipari párátlanító kiemelkedő specifikációkkal

Ipari páramentesítő

Ipari páramentesítő

Amikor nagyobb beltérről van szó, mint például egy raktárépület esetében, akkor be kell vetni az igazi nagyágyút. Az ipari párátlanító teljesítménye merőben eltér az otthon használt változatoktól.

Rotációs kompresszorral van felszerelve és a méretbeli különbségek is hamar észrevehetőek, mivel robosztus daraboknak számítanak a dizájnos, otthoni modellekkel ellentétben. Az ipari párátlanító WDH-500 AH modell kerekekkel van ellátva, ezért nem helyhez kötött, hanem könnyen hordozható.

A teljesítménye eléri az 50l/nap mennyiséget, folyamatos működés mellett. Különösen olyan helyen van szükség ez ipari párátlanító teljesítményére, ahol olyan árut tárolnak, amiben kárt tehet a nedvesség, mint például az élelmiszerek. Digitális üzemóra számlálóval van ellátva, így figyelemmel lehet követni, a működési idejét.

Az ipari párátlanító fent említett változata egy 7 literes kivehető tartállyal rendelkezik. Amikor ez megtelik vízzel, az eszköz automatikusan kikapcsol. A megbízható működés érdekében, ajánlott a minőséget választani.

Print Friendly, PDF & Email