Medenceporszívó a makulátlan tisztaságért

Medenceporszívó

Ezt a terméket kifejezetten a takarításra találták ki, szóval nem egy trükkösen elnevezett darab. A medenceporszívó egy remek árucikk a szűrőrendszerek mellett, de sosem helyettük kell használni. Elsősorban a nagyobb szennyeződések eltávolítására szolgál, amelyek már mélyre süllyedtek, tehát nem lehet egy egyszerű háló segítségével leszedni azokat.

A mélyben összegyűlt bogarak, levelek vagy egyszerűen a homokos lerakódások eltávolításának leghatékonyabb módja ez az eszköz. A medenceporszívó használatát tekintve mindig óvatosan, ne erőteljesen, illetve hirtelen mozdulatokkal irányítsa, mert ha az így történik, akkor könnyedén felkavarhatja a vizet, ami megnehezítheti a kosz eltávolítását. A berendezés két fő csoportja ismeretes. Az egyik a szűrőre csatlakoztatható változat, ez az összegyűjtött koszt a szűrő tartályába vezeti.

Ezt könnyedén ki lehet tisztítani, így nem jelent különösebb problémát. A másik ennél sokkal kevesebb munkát ad, ez az önjáró változat, amit elég elhelyezni a medence aljára, és már teszi is a dolgát. A medenceporszívó egy hasznos dolog a kényelem érdekében. A beltéri takarítást illetően a robotporszívó jó megoldásnak bizonyulhat. Érdemes tudni, hogy a Roomba 980 2015-ben került forgalomba, amely a gyártó első szisztematikusan mozgó, illetve WIFI-vel ellátott darabját képviseli.

Az összetevőivel kapcsolatban a doboz tartalma magában foglal a készüléken kívül 1 db tápegység kábelt, használati útmutatót, ami több nyelvre le van fordítva, 1 db dokkoló állomást, egy Hepa szűrőt és oldalkefét, 4 db ceruzaelemet a virtuális falakhoz és 2 virtuális falat. A Roomba 980 kör alakú, 35 centiméter átmérőjű, 9,2 cm magasságú, valamint 3926 gramm súlyú. A teteje műanyag és 3D-s hatású fényes festést kapott, tehát az esztétika gyönyörűen sikerült. A Roomba 980 mechanikus gombokkal ellátott. A kezelőfelülete nem bonyolult, a kevesebb műszaki érzékkel rendelkező felhasználók is ki tudnak igazodni rajta. Használja bátran a mindennapokban, így otthona mindig tiszta lesz.

Print Friendly, PDF & Email