A Neil Gaiman könyvek megmutatnak egy másik világot

Neil Gaiman könyvek

Az éremnek két oldala van – szokták mondani. Minden dolgot, eseményt, ok-okozati összefüggést más szemszögből is meg lehet közelíteni, és erre a Neil Gaiman könyvek kiválóan rá tudnak mutatni.

Cselekményeik mindig az átlagos, hétköznapi és megszokott életvitelt mutatják be, ezáltal megismerhetjük a szereplőket, azonban valamilyen esemény kapcsán más fordulatot vesz a történet, és a szereplők akár önmagukból is képesek kifordulni. A Neil Gaiman könyvek kiválóan mutatják be az emberi elme működésének más dimenzióit, olyan világot tárnak elénk, amely sok esetben taszító, de gyakran vonzó is lehet az olvasók számára. Mindenesetre, roppant izgalmas és magával ragadó kötetet tart a kezében az, aki a Neil Gaiman könyvek bármelyik példányát olvassa.

A művek főhősei fokozatosan döbbennek rá, hogy micsoda élethelyzetek és lehetőségek adódnak az életben. Komoly háború dúl a lelkükben, amelynek a tétje sokszor nem más, mint a saját és embertársaik élete, jövője. Érdemes tehát belelapozni a szerző remekműveibe, biztosan nem fognak csalódást okozni.

Print Friendly, PDF & Email