Nyugdíj biztosítások összehasonlítása: itt a lista

Nyugdíj biztosítások összehasonlítása

Most már egyértelmű, hogy a nyugdíjbiztosítás kínálja a legjobb lehetőséget az állam által biztosított összeg kiegészítésére. Viszont, mivel többféle létezik és az embereknek eltérőek az igényeik, ezért az már nem magától értetődő, hogy kinek melyik ajánlatot kellene választani.

Szerencsére a nyugdijbiztositas.com weboldal munkatársai a segítségünkre sietnek és összegyűjtötték nekünk 17 biztosító 32 darab, jelenleg is elérhető nyugdíjbiztosítását, amelyek nemcsak névileg kerültek megemlítésre, hanem részletes leírást is mellékeltek hozzájuk.

Ezek között szerepelnek az AEGON, az Allianz, a Pannónia, az ERGO, az ERSTE, a GRAWE, a GENERALI, a Groupama, az K&H és a MetLife ajánlatai is. Azonban, ha nem pénzintézet alapján szeretnénk szemezgetni, akkor a szűrő segítségével rákereshetünk külön a 10 év alatt köthető, a bónusz, az egyszeri vagy rendszeres díjas, az Euróban fizethető, az online kezelhető és a szüneteltethető nyugdíjbiztosításokra is.

Sőt, olyan feltételek is megadhatóak, hogy garantált legyen a lejárati összeg, ne legyen kötelező az indexálás vagy független legyen az adókedvezményektől. Ezzel leegyszerűsíthetjük a keresgélést, hiszen csak olyan ajánlatokat kell végignéznünk, amelyek bizonyos szempontokból már megfelelnek az elvárásainknak, így jelentősen lecsökkenthető a sor.

Ugyanakkor összehasonlíthatjuk ezeket 10, 15 és 20 évre, valamint népszerűség szerint, hiszen a logók felett tartva a kurzort, ezek az információk anélkül megjelennek, hogy egyenként megnyitogatnánk az nyugdíjbiztosításokhoz tartozó aloldalakat, illetve leírásokat. Ha mindez nem lenne elég, az oldalon kalkulátorok is segítik a döntésünket, valamint független tanácsadók véleményét is kikérhetjük, hogy szerintük mi lenne az ideális választás számunkra.

Az összehasonlítás, a kalkulátorok és a profi szakértők együttes ereje egészen biztosan megfelelő útra fog terelni bennünket, ezért megéri mindhárom lehetőséget kihasználni. Főként, hogy az egész semmibe sem kerül, de ami a jövőnket illeti, sokat számíthat.

Print Friendly, PDF & Email