A spanyol fordító sokféle irattal foglalkozik

Szakszerű fordítások

Egyre elterjedtebb az üzleti világban, hogy a hazai cégek külföldi vállalatokkal állnak kapcsolatban a jó profit elérése érdekében. Ilyenkor a nyelv nem ritkán okoz kisebb nehézségeket. A spanyol fordító pénzt és időt spórolhat a vállalkozásának. Az irodákban a nyelvet anyanyelvi szinten beszélő szakemberek dolgoznak, akik munkájukat precízen és rendkívül gyorsan végzik. A hivatalos dokumentumok, a cégkivonatokat, a kézikönyveket, a termékismertetőket, a születési, esetleg a házassági anyakönyvi kivonatokat is könnyűszerrel lefordítják.

A spanyol fordító mindenegyes nap rendelkezésére áll, vagyis hétvégéken is dolgozik, ha sürgős munkáról van szó. Az ilyen intézmények nagyon sok kis- és középvállalkozásnak segítenek megvalósítani az elképzeléseiket. Ha hivatalos formában kell lefordítani bármilyen szöveget, akkor az is lehetséges, mivel ezek az irodák a dokumentumot el tudják látni pecséttel. A papír alján igazolják általában 1-2 mondatban, hogy a munkát melyik vállalkozás készítette el és hiteles mása az eredeti magyar nyelvű dokumentumnak.

A spanyol fordító munkájára lektorálás is kérhető. Budapest városában sokéves tapasztalattal rendelkező szakfordítók segítségét is igénybe veheti. Hatékony segítséget nyújthatnak kedvező áron. A jogi fordítás magánszemélyek, ügyvédi irodák, illetve kis- és nagyvállalkozók részére szintén elérhető.

Az ilyen intézmények olyan szakképzett fordítókkal dolgoznak együtt, akik magas szintű nyelvi tudással rendelkeznek. A jogi fordítás a minőségi munkavégzés érdekében, többszörös ellenőrzésen megy át azért, hogy Ön és ügyfele olyan szöveget kapjon, amivel garantáltan elégedettek lesznek. A legtöbb esetben adásvételi, bérleti, munka, vállalkozói, hitelszerződési ügyben keresik fel az irodákat.

Előfordul azonban, hogy bírósági irat, rendőrségi és hatósági határozatok fordítására is igény van. A jogi fordítás gyakran többlépcsős folyamatból tevődik össze, ahol a szakemberek elemzik az adott szöveget, aztán hozzálátnak a minőségi munkavégzéshez.

Print Friendly, PDF & Email