A babaváró támogatással álmodjunk nagyot!

babaváró támogatás

Babaváró támogatás

Ön mire használna el tízmilliót? Vállalkozásba kezdene, esetleg elmenne egy világkörüli útra? Ha ugyanezt a kérdést egy friss házaspártól kérdeznénk meg, garantáltan az lenne a válasz, hogy ezt az összeget a kicsi felnevelésének szentelnék. Idén nyáron ez az álom valóra vált, a babaváró támogatás ugyanis pont azokat a párokat segíti a fent említett összeggel, akik most tervezik a gyermekvállalást.

A tapasztalt szülők jól tudják, nincs annál nagyobb öröm, mint a kis csöppség érkezése, a babát viszont ápolni, etetni, ruházni, később pedig iskoláztatni kell, ami valljuk be, jelentős mennyiségű pénzzel jár együtt. A babaváró támogatás szerencsére megkönnyíti ezeket a kezdeti éveket.

Az ingatlanfedezethez nem kötött hitel bizonyos esetekben kamatmentes is. Az, hogy az Önök esetében kell-e kamatot fizetni vagy nem, a fent elérhető linkre kattintva könnyedén megtudhatja. Sőt, a Jelzálog internetes portál oldalán a profi hitelközvetítő szolgáltatását is kérheti, hogy biztosan megkaphassák a támogatást.

Print Friendly, PDF & Email