A Belmil iskolatáska minden kisiskolás álma

Belmil iskolatáska

Belmil iskolatáska

A legtöbb szülő olyan iskolatáskát akar venni a gyermekének, amelyik könnyű, ergonomikus és szép is. Aki ilyet megfizethető áron szeretne vásárolni, annak a Belmil iskolatáska modellek között kell körülnéznie. A Belmil termékek ugyanis valóban kiválóak úgy anatómiailag, mint ortopédiailag.

Ezt az orvosok és gyógytornászok számos gyermek részvételével vizsgálták, ezért egyértelmű bizonyíték született arra, hogy az iskolatáskák speciális kialakítása csökkentette a vállak és a gerinc terhelését. A Belmil iskolatáska megóvja a gyermek testtartását, a terhelés nagy részét leveszi válláról, így tökéletes választás.

A tágas belső térrel bíró, zsebekkel ellátott Belmil modellek anyaga vízálló, erős, könnyen tisztítható. Az extra könnyű Belmil iskolatáska a biztonság szempontjából is tökéletes, mivel minden oldalán széles sávban fényvisszaverő anyag található és a csat is ugyanilyen, így sötétben is könnyű észrevenni. A taskagaleria.hu webáruházban csodaszép termékek kaphatóak, fiús és lányos modellben.