A Bora Bora nyaralás több mint egy utazás

Bora Bora nyaralás

Bora Bora nyaralás

A komor télből a meleg nyárba átruccanni könnyen megoldható, hiszen mindössze pár óra választja el az embert egy mesebeli, zöldellő tájtól. A Bora Bora nyaralás már nálunk is egyre közkedveltebb, hiszen a fantasztikus szépségű tájat rendkívüli luxusvillák teszik igazán felejthetetlenné.

Itt az ember tökéletesen ellazulhat, élvezheti a tengert és a napsütést, feltöltődhet akár egész évre. Bora Bora mindennel rendelkezik, amire egy igényes turista vágyik. Kellemesen langyos tengerrel, a sziget közepén fenségesen emelkedő zöldellő heggyel és örök napsütéssel.

A Bora Bora nyaralás túlzás nélkül menekülés a Paradicsomba. A reggelinket elfogyaszthatjuk a lagúnákra épült, cölöpökön álló 5 csillagos luxusvillában, ahonnan lépcsőkön át közvetlenül a tengerbe juthatunk.

A Morea Exkluzív utazási irodával pedig a Bora Bora nyaralás tulajdonképpen egy kis körút a Francia-Polinézia legnépszerűbb szigeteire, hiszen az utazás alatt egyszerre több csodálatos helyszínt is meglátogatunk. Fedezze fel Ön is a Csendes-óceán csodáit!

Print Friendly, PDF & Email