Az acai por csokoládé ízű finomság

Hallottál már az acai pálmáról? Ez a pálma különleges bogyókat terem, amiből a betakarítás és a feldolgozás után elkészült az úgynevezett acai por, ami egyre több magyar konyhában is megjelenik.

Leginkább azok szokták szeretni, akik imádják a gyümölcsös aromát és nem vetik meg a csokoládét sem, hiszen az íze pont erre emlékeztet. A port főleg túróhoz, müzlihez vagy joghurthoz tudod hozzáadni, amivel meg is születik a tökéletes reggeli. Ez a por nagymértékben hozzájárul az egészséges emésztéshez és szívműködéshez, ugyanakkor az immunrendszer gondtalan munkáját is figyelembe veszi. A hölgyek azért is szeretik, mert a bőr és a haj állapota látványosan javul tőle, tehát tényleg nagyszerű reggelivé válik.

Teljesen érthető, ha néha már nem tudod, hogy mit kéne az asztalra tenni, azonban a bio termékek új lehetőségeket tartogatnak. Az acai por tele van vitaminokkal, amire most még nagyobb szükség van, mint valaha. Ha egészségesen akarod átvészelni a közelgő hideg évszakot, akkor érdemes kipróbálnod.