Az infraszauna tökéletes parti kellék

Kényelmes szaunák

Kényelmes szaunák

Egy buli megszervezése bár igen örömteli, ugyanakkor fárasztó is lehet, legyen szó egy hatalmas partiról vagy kisebb baráti, esetleg családi összejövetelről. Gondolta volna, hogy az infraszauna ideális kelléke lehet egy-egy összejövetelnek?

Persze ilyenkor fokozottan érdemes odafigyelni arra, hogy betartsunk néhány alapvető, könnyen kilogikázható szabályt, már csak azért is, hogy elkerülhessük az esetleges baleseteket.

Ezért is jobb ezt még a buli elején megejteni, amikor még senki nem ittas, ugyanis alkoholmámorban úszva sokat tompulnak az érzékszerveink és nem tudunk annyira odafigyelni a testünk jelzéseire. Ez azt jelenti, hogy nem vesszük észre, hogyha azt közvetíti, ideje elhagyni az infraszauna kabinját.

Ugyanolyan fontos a folyadék folyamatos pótlása, ami leginkább akkor jó, ha tiszta víz és nem valamilyen koktél. Azonban, ha ezekre az egyszerű szabályokra odafigyelünk, akkor az infraszauna nagyban fokozhatja a vendégek által megszerzett élményt, minket pedig a tökéletes buli szervezőjévé emelhet.

Print Friendly, PDF & Email