Csavaros és csavarmentes Salgó polc láb

Salgó polc láb

Salgó polc láb

Nagyon fontosnak tartja az egészséges ételek fogyasztását, éppen emiatt rengeteg befőttet, lekvárt készít saját kezűleg? Élvezi ezt a tevékenységet, de sokszor bebizonyosodik, hogy a kamrája túl kicsi? Van néhány trükk, amivel érezhetően megnövelheti a teret, ilyen a megfelelő kialakítású szekrények használata.

A Salgó polc láb a korszerű követelményeknek eleget tesz, ezek magassága például könnyedén változtatható. Számtalanszor előfordul, hogy egy-egy üveg nem fér el a kiszemelt helyen, mivel túl magas. Ilyen esetekben a Salgó polc láb problémamentesen megemelhető, így minden eszköz tökéletesen elfér.

A másik kényes terület az életében a garázs, mert itt raktározza az összes kerti szerszámot, a ritkán használt gépeket, sőt, a ruhák egy része is többször itt landol? Ne keseredjen el! Gondolja át alaposan a rendszerezést, válogassa külön a dolgokat, majd hozzávetőlegesen tippelje meg, hogy milyen méretű Salgó polc láb szükséges! Szakszerű tanácsokat, eligazítást kaphat a szakemberektől a salgopolc.pro internetes oldalon.

Print Friendly, PDF & Email