E-cigi kezdőszett többféle változatban

E-cigi aroma

Vajon a dohányzás valaha ki fog menni a divatból? Valószínűleg nem, de az tény, hogy egyre többen választják a másik utat, ami az E-cigi kezdőszett. Nem csoda, hiszen elég csak egyszer megvenni, utána szükség esetén feltölteni USB-n keresztül. Amikor kifogyott belőle az aroma, akkor sokkal gazdaságosabb áron beszerezhetünk szinte bármilyen ízesítést.

Az E-cigi kezdőszett ára valóban elég alacsonynak számít. Végre nem kell állandóan leszaladni a boltba venni egy doboz cigit, hiszen ez mindig kéznél lesz. A másik hatalmas előnye, hogy nem hagy kellemetlen szagot a ruhán, sem az ember leheletén. Éppen ellenkezőleg.

Igazán különleges aromákat lehet beszerezni, amelyeknek ínycsiklandozó illatuk van. Az E-cigi kezdőszett használata kifejezetten egyszerű és szórakoztatónak számít. A kifújt gőzfelhő nagyon különlegesnek néz ki.

Ez tulajdonképpen csak pára, ami a porlasztás során keletkezik. Bár ránézésre egy az egyben olyan, mint a sűrűn gomolygó cigarettafüst. Persze ez annyira nem káros, mint a hagyományos cigi füstje.

Print Friendly, PDF & Email