Energiatakarékos és környezetbarát beépíthető hűtőszekrények

A hűtési és fagyasztási technológiák gyártójaként, a Liebherr folyamatosan fejleszt és bevezet olyan innovatív technológiákat, amelyek még nagyobb frissességet és kényelmet, könnyű kezelhetőséget, energiatakarékosságot biztosítanak. A beépíthető hűtőszekrények kiváló minőségű anyagokból épül fel, minden részlet tökéletesen kivitelezve.

A kényelmes és precíz elektronikus vezérlés, a legmodernebb gyártási technológiák garantálják a már jól ismert Liebherr minőséget. Az energiatakarékos technológiák területén a vállalat az A+ és A++ energiahatékonysági osztályú beépíthető hűtőszekrények és fagyasztók széles választékát kínálja.

Az egyedülálló BioFresh technológia hosszú ideig kiváló feltételeket garantál az ételek maximális frissességéhez. A megbízható és hosszú távú frissesség érdekében, a vállalat a termékeinél professzionális NoFrost hűtési rendszert alkalmaz. A beépíthető hűtőszekrények változatos modelljei lehetővé teszik, hogy ideális feltételeket teremtsen az ételek hosszú távú tárolásához és optimális hőmérsékletének fenntartásához.