A fedőlakk meghatározó szereppel rendelkezik

Fedőlakk

Egy kifinomult, ápolt manikűrnek vagy pedikűrnek a hátterében rengeteg precíz mozdulat és színvonalas termék áll. A fedőlakk konkrétan a záróköve az egész munkának, amely a kopásállóságot és a tartósságot biztosítja.

Ez a termék mindemellett fényes, egészséges küllemről is gondoskodik, ugyanakkor a nagyobb mérettel rendelkező díszítéseket is hatékonyan lefixálja. A fedőlakk, akárcsak az alap- és a színes zselé UV, esetleg LED fény hatására köt meg, mindössze 1-3 perc alatt.

A szépen felvihető, sűrű fedőlakk beszerezhető hazánkban is, mégpedig a www.gellakk.com honlapon. A specialisták tisztában vannak az eltávolítás szakszerű módjával is, amelynek az ideje hozzávetőlegesen 4 hét után következik be. Az összes körömre felhelyezett réteg hatékonyan eltüntethető egy gyors csiszológépnek köszönhetően.

A tökéletes fedést szolgáltató fedőlakk csupán 1990 Ft-ért rendelhető meg az említett weblapról. Érdemes alaposan szétnézni a gazdag kínálatban, ugyanis 10.000 Ft fölött a házhozszállítás bérmentes, a rendelés pedig alig vesz igénybe pár percnél többet.

Print Friendly, PDF & Email