A függöny hangulatot teremt

Hagyományos függöny

Rengeteg olyan tárgy és berendezés létezik, amelyek meghatározhatják az otthonunk hangulatát. Ezeket mindenképp úgy kell elrendezni, hogy harmóniát teremtsünk a lakáson belül, másképp csak egy hatalmas káosz közepén fogjuk találni magunkat.

A függöny vékony határvonalat képez a kinti környezet és a lakás belsője között, hiszen stílusosan választja el egymástól. Feltéve akkor, hogyha minőségi modellre esik a választás, ami megállja a helyét az adott helyiségben.

Figyelnünk kell, hogy melyik mellett döntünk, ugyanis ezek elég szembetűnőek a lakás bármelyik pontján is legyenek, ezért olyat válasszunk, aminek a színe és a mintázata illik a lakásunkhoz.

Egy modern otthon esetében jól néznek ki például a Japán panelek, amelyek letisztult formavilággal rendelkeznek, de szintén remekül mutatnak a Spagetti függönyök is, amelyeknek megvan az a tulajdonságuk, hogy jól illeszkednek a modern és a minimalista hangulathoz. Egy szép függöny tökéletes dekorációként szolgálhat, ami jelentősen javítani fogja az otthoni környezet hangulatát.