Gyűrűk Ura Monopoly a trilógia rajongóinak

gyűrűk ura monopoly

Gyűrűk Ura Monopoly

Ön egy Tolkien rajongó? Már tucatszor látta a leghíresebb könyvéből készült film trilógia rendezői változatát? Álmodott valaha arról, hogy nem menekülhet a gyűrűlidércek elől, ha nem fizet nekik aranyérmékkel? Ha igen, akkor Ön természeténél fogva közgazdász és Tolkien munkájának rajongója. Azoknak pedig, akiknek sikerült ilyen különböző érdekeltségeket ötvözniük, a Gyűrűk Ura Monopoly társasjáték valódi kincs lesz.

Az alkotók egyértelműen elgondolkodtak a “gazdám” szó gazdasági jelentésén és úgy döntöttek, hogy pénzügyi harcot indítanak Középfölde területeiért. De ki lesz az egyedüli uralkodó a gnómok, orkok és emberek között? Utazzon el Középfölde zugaiba és ne felejtsen el bérleti díjat kérni a Gyűrűk Ura Monopoly többi résztvevőjétől!

A szabályok nem különböznek a klasszikus Monopoly-tól, amit világszerte ismernek és szeretnek. A társasjáték örömmel fogadja a gazdasági stratégiák minden rajongóját, valamint a Tolkien rajongókat. A Gyűrűk Ura Monopoly nagyszerű ajándék lehet bármilyen alkalomra és sok felejthetetlen pillanatot garantál.