Hajdúszoboszló gyógyfürdő jótékony hatásai

Hajdúszoboszló gyógyfürdő

Hajdúszoboszló gyógyfürdő

Hajdúszoboszló nagyon híres fürdőjéről. A víz összetétele: jód, bróm és konyhasó. Az ezer méter mélyről feltörő gyógyvíz főleg reumás, ízületi gyulladások és sportsérülések kezelésére ajánlott. A korszerűen felszerelt gyógyászati központban többféle kezeléssel is találkozhatunk. Hazánk legnagyobb balneológiai terápiáinak centrumaként is szokás emlegetni. Az egészség visszaállítása mellett a megőrzésére is törekedünk.

A híres Hajdúszoboszló gyógyfürdő kezelésein érdemes részt venni, mert sokkal fiatalosabbak fognak hazatérni a vendégek. A gyógyfürdő a pályaudvar közelében helyezkedik el, így könnyen megközelíthető bárki számára. A gyógyászati kezelésekre mindig időpontot kell egyeztetni, így tudjuk biztosítani a zavartalan pihenés állandóságát. A kezeléseket természetesen háziorvosi beutaló nélkül is elérhetőek. A fürdőbelépő napi háromféle kezelést is tartalmaz. A legnépszerűbbek közül meg kell említeni a gyógymasszázst, iszapkezelést és a víz alatti tornát. A Hajdúszoboszló gyógyfürdőben fürdőorvosok rendelőit is megtalálja. Több orvos is rendel egyszerre, így a várakozási idő nagyon rövidre módosul. Ha kedvezményesen szeretné mindezeket igénybe venni, akkor hozza el személyi igazolványát, lakcímkártyáját és a TB kártyáját. A hajdúszoboszlói gyógyfürdő belépője tartalmazza az orvosi ellátást is

. Ha nem rendelkezik a fent említett iratokkal, akkor térítés ellenében lehet igénybe venni, egy magasabb árú belépőjegyet kell váltania. A jegyellenőrzés után már kezdődhet is az aktív pihenés.

Print Friendly, PDF & Email