Hatékony munkavégzés vonalkód szkenner használatával

vonalkód szkenner

Vonalkód szkenner

A 70-es évek elején sikeresen behozott barcode meghódította az egész világot. Bevezetésének fő célja az volt, hogy a kereskedelemben könnyebben beazonosíthatóvá váljanak az azonos termékek, amik méretükben, gyártójukban, típusaikban térnek csupán el. Emellett fontos lépés volt az is, hogy a függőleges sötét és világos vonalak rendszerébe be tudták vinni a termék árát. A pénztárgépeknél mai napig nagyon előnyös a vonalkód szkenner megléte.

A kígyózó sorok hamar véget érnek, a gyors leolvasás és a végösszeg bemondásának köszönhetően. Statisztikailag is bizonyítottak már, hogy a 20 féle termékből álló bevásárlás árának összeszámolása akár 12 percet is igénybe vehet, ha azt számológéppel valósítják meg.

A vonalkód szkenner ugyanezzel a feladattal 2 perc alatt képes végezni. A hatékony munkavégzés érdekében, Önnek is érdemes beszereznie a pisztolyos vagy beszerezhető vonalkód szkenner valamelyik modelljét, főleg akkor, ha üzletet, esetleg szupermarketet működtet. Tudjon meg erről többet oldalunkon!