Hogyan zajlik a férfi intimplasztika?

Mindent a férfi intimplasztikáról a drfalus.hu-n

Mindent a férfi intimplasztikáról a drfalus.hu-n

Általában nem is a nőket, hanem a férfiakat szokta inkább foglalkoztatni az intim testrészük mérete. Mintha egyfajta státuszszimbólum lenne számukra, akárcsak a nők esetében a mellek. Éppen ezért, ahogyan a nők időnként mellnagyobbítást vagy mellfelvarrást végeztetnek, a férfiak intimplasztikai beavatkozásra szánják magukat. Vannak olyan weboldalak (mint például a drfalus.hu), ahol erről a beavatkozásról is bővebben olvashat. Napjainkban egyre növekszik az igény az ilyen beavatkozás iránt és nem véletlenül, hiszen a legtöbb ember nemcsak azt szeretné, hogy a partnere, felesége, barátnője legyen vonzó, hanem ő maga is tesz annak érdekében, hogy kellemes legyen mellette élni.

Tehát nemcsak a partnerétől várja el, hogy vonzó legyen, hanem igyekszik ő is vonzó lenni, a szó minden értelmében. Azonban kissé nem árt utána olvasni, hogy mit is fed egy ilyen beavatkozás, illetve milyen eredmény várható. Ugyanis a közhiedelemmel ellentétben, a pénisz mérete érdemlegesen nem igazán hosszabbítható meg, legfeljebb úgy lehet alakítani, hogy kissé hosszabbnak látszódjon. A hosszabbítást célzó műtét után sem lesz sokkal hosszabb az eredeti állapotánál, sőt, gyakran a szalagok meggyengüléséhez vezethet egy ilyen beavatkozás. Ezért a drfalus.hu internetes felületet népszerűsített klinika nem is foglalkozik hosszabbítást célzó férfi intimplasztikai műtéttel, csakis olyat, ami a pénisz vastagságának növelését eredményezi. Ez a beavatkozás rendkívül érdekes, ugyanis nem valamiféle implantátum beültetésével igyekszenek vastagítani a péniszen, hanem a saját zsírszövetekkel.

A műtét során először zsírt szívnak le a test valamelyik részéről, ahol amúgy is feleslegben van, amit majd befecskendeznek a pénisz bőre alá. Tehát nem kell attól tartani, hogy valami idegen anyag vagy test kerül a péniszbe, amit vagy elfogad, vagy nem. Akik túlsúllyal küszködnek és emiatt látszik túl kicsinek a péniszük, azok esetében szoktak optikai pénisznagyobbítást végezni, méghozzá úgy, hogy a szeméremdombról szívják le a zsírt, így nagyobbnak látszik, hiszen már semmi sem fogja eltakarni.

Print Friendly, PDF & Email