Jó kell legyen a sub kábel

sub kábel

Sub kábel

Az RCA csatlakozók és kábelek esetében gyakran óva intenek a szakemberek a rossz, gyenge minőségű, túl olcsó termékektől. Mindig tanácsos a drágább jack RCA kábel mellett dönteni, hiszen ennél a produktumnál ez azt jelenti, hogy a magas minőség garantált. De mi a baj a gyengébb, egyszerűbb modellekkel? Nos, nem titok, hogy a legszimplább jack RCA kábel fröccsentött technikával készül, már ami a csatlakozó rögzítését illeti. A műanyag házas dugók és az ahhoz szerelt, igazán vékony összekötő vezeték, habár igenis tudja vinni a jelet, sajnos a várt magas nívó elmarad.

Az olcsó jack RCA kábel azért sem jó, mert egyáltalán nem garantálja azt a tartósságot, amit az ember elvár. Egyes modellek hamar meglazulnak, szétesnek vagy kontakthibássá válnak az évek múlásával. A KáCsa Audio webbolt kínálatában csakis színvonalas jack RCA kábel termékek vannak. A vezetékek főleg csatlakozó befogadó méretben, szigetelésben és vezetőanyag tisztaságban különböznek egymástól.

Az olcsóbb típusok vezető anyaga bronz, aranyozott bevonattal, míg a drágábbaknál ez ezüst vagy ródium bevonatú, demagnetizált bronz-ötvözet. A túl olcsó termékektől a sub kábel esetében is tartózkodni kell. A hifi és házi mozi vezetékek felhozatala óriási hazánkban is. Mivel sokan az anyagi részét helyezik első helyre a vásárlásnak, ezért inkább az olcsó sub kábel mellett döntenek. Az is gondot jelent, hogy sok vevő nem tud igazán eligazodni közöttük, hiszen szinte az összes gyártó maradéktalanul dicséri a termékeit.

A kábelek világában azonban számos gyakorlati és elvi kérdés is felmerül, amelyeknek a figyelmen kívül hagyása esetén a jónak hitt sub kábel sem fog jelentős javulást okozni a rendszerünkben. Illetve a kezdőknek az is gondot jelent, hogy a kábelezés jóval komplexebb kérdés annál, mint az, hogy milyen sub kábel mellett érdemes dönteni. Itt sokkal több mindent figyelembe kell venni. A megfelelő termék kiválasztásában segíthet a fent említett webbolt és a cég csapata. A szakemberek tapasztaltak és rutinosak, ezért a kliens itt megkapja azt a segítséget, amire szüksége van.