Jó választás a Hajdu Z120E

Hajdú bojler

Hajdú bojler

Elég egyszerű a magyarázata annak, hogy miért érdemes beruházni Hajdú termékekbe. Egyrészt azért, mert rendkívül megbízható berendezéseknek számítanak.

Példának okáért, ebből a szempontból kiemelkedő helyet foglal el a Hajdu Z120E elektromos bojler, ami garantáltan hatékonyan képes működni hosszú éveken keresztül, meghibásodás nélkül. Ha mégis valamiért cserére szorul az egyik alkatrész, például a fűtőszál vagy a biztonsági szelep, akkor azt egyszerűen be lehet szerezni.

A gyártó nagy figyelmet fordít arra, hogy az olyan modern változatokhoz is legyen elegendő pótalkatrész, mint a Hajdu Z120E, de a régebbi modelleknek is biztosítja az alkatrész ellátását. Az optimális működés az innovatív formatervezésnek köszönhető. Ezáltal kevesebb vízkő tapad meg a felületeken.

A vízkő nagy ellensége ezeknek a berendezéseknek, mert emiatt több energiára lesz szükségük a melegítéshez. A Hajdu Z120E viszont vízkő elleni védelemmel is el van látva, tehát kimondottan energiatakarékos típus. A tervezők a korrózió elleni védelemről sem feledkeztek meg, amit egy speciális tűzzománc réteg biztosít.