Kényelmes és puha moher fonal pulóverekhez

Moher fonal

Moher fonal

Luxusminőségű puha fonalat keres, hogy szofisztikált, hogy finom kidolgozású ruházati cikkeket készítsen? Ha igen, akkor javasoljuk, hogy látogassa meg a Nordfonal honlapját, ahol széles választékban lel kötéshez és horgoláshoz alapanyagot! Nagyon kellemes és keresett típus a moher fonal, ami piheszerű, könnyű megjelenést kölcsönöz minden belőle készült viseletnek.

A színpaletta különlegesen finom színekből áll össze, a gyöngyszürke árnyalattól egészen a mohazöldig elképesztően sok árnyalattal dolgozhat. Az egy és többszínű moher fonal feldolgozását 3,5 mm tűvel javasolják a honlap működtetői, kiválóvá válik az A fonalcsoport mintáihoz.

Az EU-ban gyártott moher fonal könnyű és habos, nem nemezelődik. Egyik kiemelkedő fajtája a selyemmel kombinált fonal, ami még a meleg babaholmikhoz is ideális választás tud lenni. Tavaszi és őszi sálak, poncsók és kardigánok alapanyagaként is fel lehet használni. Hozzá való kiegészítőket is talál nálunk, mint például a kötőtű vagy a horgolótű. Rendeljen még ma és akár 35%-ot is spórolhat a vásárlással!