Konyhai bojler 10 literes: felső és alsó kifolyású

Konyhai bojler 10 literes

Azokban az otthonokban, ahol a konyha kicsi, csakis olyan villanybojler jöhet szóba, ami kompakt és kis helyen elfér. A tökéletes terméket a konyhai bojler 10 literes modellje jelenti, amelyik szinte bárhová elhelyezető. Azonban ne tévesszen meg senkit a kis méret, hiszen ez éppen olyan jól teljesít, akárcsak egy nagyobb fajta.

Ha már a konyhai bojler 10 literes változatának a megvétele a cél, akkor tudni érdemes, hogy ennek van felső és alsó elhelyezésű típusa egyaránt. Az előbbinél a szerkezet és a csaptelep a mosogató felett csatlakozik a vízvezetékhez. Ezzel szemben az utóbbinál a mosogató szekrényben, a mosogató tálca alatt található meg a tartály.

Ezek mellett ott van még a szabad kifolyású, ahol a konyhai bojler 10 literes fajtájának a műanyag tartálya nem bizonyul alkalmasnak arra, hogy az nyomás alá kerüljön. Emiatt csak speciálisan a konyhai bojler 10 literes típusához járó csapteleppel alkalmazható az, ami akkor enged vizet a tartályba, ha megnyílt a meleg víz oldali szelepe. Ilyenkor a beáramló víz szabadon, nyomásnövekedés nélkül halad át a tartályon.

Print Friendly, PDF & Email