Laposüveg a finom itókának

Számtalan olyan hobbi létezik, amit a szabadban szoktak végezni, időjárástól függetlenül a férfiak. Hidegebb időben például horgászás vagy vadászat közben jólesik egy-egy korty szívmelengető itóka, amit magával vihet bárhová egy laposüveg használatával.

Ebből kapható kisebb-nagyobb méretű, de általában 2-3 dl, így nagyon könnyen elhelyezhetőek a zsebben is. Kiváló ajándéktárgy a laposüveg családunk azon férfitagjának, aki nem veti meg a minőségi röviditalokat, illetve gyakran kapcsolódik ki a vízparton vagy előszeretettel kempingezik. A lagadrimi.hu webshop kínálatában számtalan ilyen üveg található meg, amelyek gravírozhatóak vagy címeres műbőr tokba vannak elhelyezve. Nagyon jó választás az a flaska, amelyik nyakba akasztható tokban van, mivel ez a legpraktikusabb.

Egy gyönyörű whiskys laposüveg átadásával biztosan nagy örömet szerzünk az ünnepeltnek bármilyen alkalmon. Adható név- és születésnapra, de karácsonykor, a fenyőfa alatt is remekül megállja a helyét egy ilyen szuper meglepetés.