LED-es gyerek lámpa is beszerezhető

gyerek lámpa

Gyerek lámpa

Változnak az idők, vele változunk mi is és lényegében minden körülöttünk. Néhány évszázaddal ezelőtt még petróleumlámpák, gyertyák fénye mellett tudtak csak az emberek este és éjszaka olvasni. Aztán az elektromos hálózatok elterjedése egészen új szintre emelte a nap 24 órájának kihasználhatóságát. Akár este a sötétben, akár napközben tanulás során, egy modern gyerek lámpa LED égővel jó szolgálatot tehet.

A régi E27 foglalattal ellátott lámpák egyik legnagyobb hibája, ha lehet ez hibának mondani, a méret volt. A foglalat, a becsavarható izzó a mennyezeten elvész, de a csöpp íróasztalra tett lámpatest csúcsán már egészen más képet mutat. Az utóbbi évtizedekben nagy fejlődésen mentek keresztül a LED-es fényforrások.

Méretük és fogyasztásuk egyre kisebb, teljesítményük és élettartamuk pedig egyre nagyobb lett. Így mára sokféle formában kapható LED gyerek lámpa. A hagyományos izzó a múlté. Mi sem bizonyítja ezt jobb, minthogy az autógyártók az újabb modellekben sorra mutatják be a LED alapú lámpatesteket.

Print Friendly, PDF & Email