LED panel süllyesztett formában

LED panel

Megesik, hogy nincsen hely egy hagyományos világítótest felszerelésére. Ilyen esetekben más megoldást kell keresni a gondokra. A LED panel egyáltalán nem foglal sok helyet, tehát bárhol elfér. A beépítési mélysége is minimális.

Nem kerül sokba a beszereltetése, ezért rengetegen rendelnek belőle az internetről. Jár hozzá egy internetről letölthető beszerelési útmutató is. Többféle formában is megvásárolható. Alapjában véve kör és négyzet alakú változat van a kínálatban.

A beltéri viszonylatban használható LED panel ára igazán változó, tehát mindenki megtalálhatja a maga számítását. A keret matt nikkelből készült, ami kifejezetten jól mutat a búra fehér színével. A weboldalon fel van tüntetve az is, hogy az adott lámpának milyen a színhőmérséklete. Az energiahatékonysági osztály leolvasása sem ütközik akadályba.

A vásárlók megnézhetik azt is, hogy maximum milyen erősségű fényforrással lehetséges az üzemeltetés. A LED panel IP44-es védelemmel ellátva is megvehető. Ez azt jelenti, hogy nem jelent problémát a ráfröccsenő víz.

Print Friendly, PDF & Email