Megfizethető az infraszauna ára

Infraszauna

Infraszauna

Ma már minden magára valamit is adó szállodában van szaunázási lehetőség, amit a vendégek örömmel ki is használnak. Ugyanis naponta olvashatjuk a hírekben, hogy a meleg levegőnek milyen jótékony hatásai vannak.

Akár már az otthonunkban is élhetünk ezzel a lehetőséggel, hiszen az infraszauna bárki számára beszerezhető vált. Így nem kell keresgélnünk a városban, hogy melyik szállodában van szaunázási lehetőség.

Az infrakabin már elérhető áron megvásárolható és ugyanolyan jó tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos finn szauna. A meleg levegőben gyorsabban regenerálódnak a sejtek és az immunrendszer erősítésében is szerepe van. Így a téli hónapok során különösen fontos az infraszauna használata, hiszen elkerülhetjük a megfázást.

Egy ilyen készülék kis helyen is elfér és az összeszerelése sem jelent gondot. Az infraszauna üzemeltetése nem kerül sokba, hiszen rendkívül energiatakarékos. A szerkezetek kezelése is roppant egyszerű. A vezérlőpanel segítségével beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet és a szaunázási időt is.