Mit tud a kiváló Parkside körfűrészlap?

Parkside körfűrészlap

Parkside körfűrészlap

A nemesfémek vágását nem lehet akármilyen tárcsával megoldani. Annak érdekében, hogy a vágás tökéletesen menjen például az alumíniumban, sárga- és vörösrézben, a Parkside körfűrészlap kötelező, ezen belül is a Multi Material változat. Ahogy a neve is mutatja, ezzel rengeteg matéria vágható.

A fent említett nemesfémeken kívül, kiváló eredményt garantált a kellék a PVC, epoxi, fa és többnemű anyagok esetében is. A különösen keskeny vágási szélességnek köszönhetően, könnyebb lesz a munka és kevesebb a hulladék. A negatív homlokszögű HLTCG foggeometria gondoskodik a tökéletes vágásokról.

Nem is csoda, hogy aki csak teheti, beszerzi a Parkside körfűrészlap tartozékot, és azt ott tartja a szerszámos ládában, hiszen sohasem lehet tudni, hogy mikor lesz szükség rá. Milyen előnyökkel rendelkezik még a Parkside körfűrészlap? A szakemberek elsősorban a rézgés-csökkentő kialakítást szeretik.

A poliuretánnal kitöltött csillapító rések miatt, a rezgés és a zajkibocsátás erősen csökken. A Parkside körfűrészlap esetében már megfigyelhetőek azok a modern dilatációs bemetszések, amelyeket lézervágással értek el a szakértők. Ez adja a nagyfokú lapstabilitást és pontosságot. A különleges alak gondoskodik a csekélyebb zajszintről.

Kiválóak a minőségi Dremel tartozékok

A fent bemutatott vágólap megvehető az Online Szerszám boltban, ahol a Dremel brand megannyi termékének a megrendelése is gyorsan megoldható. Melyek azok a pompás és páratlan Dremel tartozékok, amelyek nem hiányozhatnak egy szaki szerszámos ládájából, raktárából vagy garázsából?

Sokan esküsznek a Dremel Micro kellékre, ami egy kifogástalan nívójú, kompakt, 7,2 V-os, lítium-ionos, vezetékkel nem rendelkező, tehát akkus multifunkciós kütyü. A Dremel tartozékok közül a Micro nevet viselő szerszám hihetetlenül pontos és számos funkcióval bír. Ezért is ez az egyik legkedveltebb multifunkcionális szerszám.

A könnyű, áramvonalas kialakítású, egyedi gép a LED világításnak köszönhetően, precíz munkavégzést tesz lehetővé a nehezen hozzáférhető, illetve rosszul megvilágított helyeken is. A Dremel tartozékok a Micro ultrakompakt akkumulátorcellákkal rendelkeznek. A kis méret persze nem szabad megtévesszen senkit: így is adott a magas teljesítmény.