Monin szirup alkohol és alkoholmentes koktélokhoz

Monin szirup

Monin szirup

Ki nem szereti a gyümölcsöt? A Monin szirup különlegessége, hogy a legtöbb gyümölcs változatában létezik, bárki könnyen beszerezheti és a személyes igények szerint felhasználhatja. Hol lehet találkozni ezekkel a szirupokkal?

A koktélokkal foglalkozó bárok, éttermek és hotelek használnak keverőket, akik a gyümölcsös íz-világot felhasználva, hol lágyítják, néha selymessé, máskor erősebbé varázsolják a különböző kombinációkat. A szirupok általában nagyobb mennyiségű cukrot tartalmaznak, azonban az egyre növekvő kereslet arra ösztönözte a gyártókat, hogy cukormentes változatokat is piacra dobjanak.

Melyek a leggyakoribb ízek? Sokan kiváltképpen szeretik az áfonyát és a cseresznyét, de ugyanígy az alma is gyakran megfordul a koktélokban. Amikor kesernyés ízt kell elérni, a lime és a citrom kerül felhasználásra. A bátrabbak akár otthon is kipróbálhatják a koktélok elkészítését, mert az internetnek hála nemcsak receptek, hanem videók is megtekinthetőek. A Monin szirup alkohol és alkoholmentes italok elkészítésére is alkalmas.