Tó szivattyú magas teljesítménnyel

Tó szivattyú

Az udvaron remekül mutat a kerti tó, ezért sokan döntenek a kialakítása mellett. Az üzemeltetéséhez rengetegféle berendezésre van szükség. Például a tó szivattyú megvásárlása remek választást jelent. A segítségével nem ütközik majd nehézségbe a víz átcserélése.

A magas teljesítménynek köszönhetően, hamar elvégezhető ez a feladat. Az üzemeltetése energiatakarékosnak bizonyul. Lépcsős tömlőcsatlakozóval rendelkezik. A tó szivattyú vízemelési magassága is fel van tüntetve.

Ez azt jelenti, hogy szökőkút gyanánt is használható. Nem jelent vele nehézséget a szennyeződések kiszűrése. Beltéri és kültéri változatban lehet megvásárolni. Az ár szempontjából rengetegféle választási lehetőség van. Az olcsóbb tó szivattyú valamivel drágább, mint 10 ezer forint. A prémiumminőségű típusoknak 30-40 ezer Ft körül mozog az árúk.

A kiválasztáskor azt is figyelembe kell venni, hogy pontosan milyen hosszú vezeték jár hozzájuk. A megrendelés leadását követően, viszonylag rövid időn belül megérkeznek a feltüntetett címre.

Print Friendly, PDF & Email