Üvegkorlát lépcső mellé: tényleg jól mutat

Üvegkorlát lépcső mellé

Üvegkorlát lépcső mellé

A lépcső melletti korlátok támaszként szolgálnak, míg a külső teraszoknál baleset megelőzés céljából állítják fel. Egyre nagyobb az igény az üvegkorlátok iránt, mivel sokkal tartósabb és ellenálóbb, mint a fa. A classuveg.hu weboldalon további hasznos információkat olvashat az üvegkorlátok kivitelezéséről. Az üveg, mint modern stílusú alkotóelem jelenik meg az építészetben. Sok szálloda és irodaház választja az üvegkorlátot. A kisgalériás lakásokban is jól mutat, nagyobbá és hangulatosabbá teszi a szobát.

A modern technológiával gyártott edzett laminált üveg minőségben és vastagságban eltér a többitől. A rögzítéshez különböző módszereket használnak. Az egyik leggyakoribb az oszlopos felfogatás, amivel a külső teraszok korlátait rögzítik. A lépcső melletti korláthoz a pontmegfogásos technikát alkalmazzák. A külső és belső szerelésekhez rozsdamentes kiegészítőket használnak. Rendkívül tartós és biztonságos. Ha véletlenül eltörik, nem kell attól tartani, hogy balesetet okoz, mivel a fólia összetartja a darabokat.

Tisztítása és karbantartása nem igényel sok időt. Törölgetéskor puha anyagot használjunk, hogy elkerüljük a karcolásokat. A 30 éves tapasztalattal rendelkező Class Üvegstúdió csapata szakmailag felkészült és készen áll a kihívások megoldására. Az üveg megmunkálásának területén a precizitás jellemzi. A régi ügyfelek elégedettek a csapat odaadó és pontos munkájával ezért készséggel ajánlják másoknak is. Szolgáltatásaik közé tartozik az üvegajtók, tolóajtók, kádparavánok, dekorüvegek beszerelése, valamint előtetők és tükrök rögzítése.

Ha szeretne egy kis stílust vinni az otthonába, de bizonytalan a döntést illetően, kérje ki a szakember véleményét! Előszőr időpontot kell egyeztetni, majd a helyszínre kiszállva elvégzik a felmérést és közösen eldöntik, milyen módszert alkalmaznak az üvegkorlát rögzítésére. Lényegesen fontos, hogy jól érezze magát az otthonában, ezért ne az árral foglalkozzon, hanem a minőséget értékelje! Árajánlatért és részletes tájékoztatásért forduljon a cég ügyfélszolgálatához!