Enyhíti a kellemetlen érzéseket a Uriage olajos tusfürdő

Az Uriage olajos tusfürdő megnyugtatja a száraz és nagyon száraz bőrt a kellemetlen érzéstől és a viszketéstől. Finom habja véd a kiszáradás ellen és azonnali jó közérzetet biztosít, ami egész nap tart. Az Uriage olajos tusfürdő az arc és a test napi tisztítására javasolt.

A termék mélyen táplál, vékony védőréteget hagyva a bőrön, ami megvédi a külső stressztől. Shea vajat tartalmaz és nyugtató hatású. Megnyugtatja a feszülő bőrt a viszketéstől és a kellemetlen érzéstől. Finom habot képez, hosszantartó hidratálást és jó közérzetet biztosítva.

A szappan- és illatanyagoktól mentes tusfürdő zuhanyozáshoz és fürdéshez egyaránt alkalmas. Az Uriage olajos tusfürdő enyhe formulája lehetővé teszi, hogy a születéstől kezdve alkalmazható legyen.

Mindezek az előnyök olyan erőteljes összetételnek köszönhetőek, ami az ikonikus Uriage termálvizet és a glicerin előnyeit ötvözi. Míg az előbbi tiszta és természetesen gazdag ásványi sókban és nyomelemekben, megnyugtatja a bőrt és enyhíti a kellemetlen érzéseket, addig az utóbbi a levegőből vonja el a nedvességet és a bőrhöz köti azt.