Lakberendezés

A ringli és a használatának módjai

Méteráru nagyker

Méteráru nagyker

Nem mindenkiről mondható el, hogy maximálisan magabiztosan mozog a szakterminológiában, ami a varrással kapcsolatos kifejezéseket illeti. Hogy ne menjünk messzire, itt van mindjárt a ringli, ez pedig egyáltalán nem hangzik magyaros csengésű szónak és talán ennek okán sem nagyon tudjuk hová tenni abban az esetben, ha elsőre nem ugrik be, miről is van szó.

Akinek van kisbabája vagy valaha volt, az viszont biztosan emlékszik azokra a babaruhákra, amelyek patenttal működtek, hiszen ebben a korosztályban jellemzően nem gombokat és nem is cipzárt használnak a készítők, hanem ezt a bizonyos említett tárgyat. Az egyik része, ami egy lyukas fém körre emlékeztet, az tulajdonképpen a ringli. Szóval, ha Ön is elbizonytalanodik, hogy mi lehet ez, akkor elég, ha a babák pelenkázására gondol, hiszen jellemzően azon a részén szokott a ruhákon elhelyezve lenni ez a tárgy.

Continue reading

LMS típusú kanapé mindennapos alvásra

Kanapé mindennapos alvásra

Szerencsére vannak népesebb családok is, ahol a lakás mindenegyes helyiségét használja valaki. Viszont nem lehet minden szobában nagy franciaágy, ezért az ilyen otthonokban a kanapé mindennapos alvásra rendkívül praktikus megoldásnak bizonyul.

Ezt ugyanis este ki lehet húzni, egy jót aludni rajta, reggel pedig összecsukni. Ha Ön is egy ilyen bútorzatot akar vásárolni, akkor látogasson el a komfortbutor.hu webáruházba és tekintse meg az LMS kanapét, amelyik mindennapos alvásra lett kifejlesztve! Continue reading

Magas minőségű kerti bútor

Kerti bútor

Nincs annál kellemesebb, mint nyáron vagy a tavaszi, őszi szép napokon a saját kertünkben pihengetni, élvezni a napsütés csodálatos hatásait, közben egy pohár hideg limonádét, esetleg meleg teát szürcsölgetni.

Ahhoz, hogy ezt a lehető legkomfortosabban tehessük, kényelmes kerti bútor megvétele szükséges. Megvásárolhatjuk már az interneten keresztül is a kinti bútorzatot, nem kell üzletről-üzletre járkálnunk ez ügyben. Continue reading

A függöny hangulatot teremt

Hagyományos függöny

Rengeteg olyan tárgy és berendezés létezik, amelyek meghatározhatják az otthonunk hangulatát. Ezeket mindenképp úgy kell elrendezni, hogy harmóniát teremtsünk a lakáson belül, másképp csak egy hatalmas káosz közepén fogjuk találni magunkat.

A függöny vékony határvonalat képez a kinti környezet és a lakás belsője között, hiszen stílusosan választja el egymástól. Feltéve akkor, hogyha minőségi modellre esik a választás, ami megállja a helyét az adott helyiségben.

Continue reading

Kellemes mintázatú kádkilépő típusok

Kádkilépő típusok

Lakásunk ízléses berendezését nem kell feltétlenül a vastag pénztárcára bízni. Hagyatkozzunk a fantáziánkra és persze egy olyan boltra, mint a welcome-home.hu webáruház!

A fürdőszobát egy szép kádkilépő is fel tudja dobni, arról nem is beszélve, hogy roppant hasznos tárgya lesz a helyiségnek. A lábnak sokkal kellemesebb, ha nem a hideg padlóburkolatra lép, hanem egy jó nedvszívó fürdőszoba szőnyegre. Amellett, hogy komfortos érzést nyújt, segít a fürdőszoba tisztaságának a megőrzésében is. Continue reading

A klasszikus szőnyeg még mindig közkedvelt

Klasszikus szőnyeg

Otthonaink padlózatát ma már általában hidegburkolattal illetve laminált padlóval burkoljuk, mivel ezek a legtartósabb és legjobb minőségű alternatívák.

A laminált padlót esetleg ki lehet váltani magasabb árfekvésű faparkettával. A klasszikus szőnyeg az a megoldás, amit mindkét burkolatra jellemzően leteszünk. Az ok egyszerű. Padlófűtés hiányában a melegebb érzés miatt szőnyegen járunk. Ahol padlófűtés van, nem annyira indokolt a klasszikus szőnyeg használata, bár be kell vallani, hogy dekorációs szempontból igenis fontos lehet. Continue reading

Nem tudja, hogyan adjon a lakásának megfelelő elrendezést? Akkor Önnek lakberendező kell!

lakberendező

lakberendező

Az emberek többsége viszonylag kevés dologhoz ért, kevés tevékenységben képes valódi skilleket felmutatni – tisztelet a kivételnek. Ennek az az oka, hogy nagyon sokszor egyetlen végzettsége van egy adott embernek, ami mellett van, hogy nincsen is más képesség. Így aztán ha valaki mondjuk jó ügyvéd, attól még lehet pocsék ízlése. Ha ekkor lakberendező kell annak érdekében, hogy egy lakásbelső megfelelően tudjon kinézni, akkor ez egyáltalán nem jelent kudarcot; ez ugyanis az általános állapot. Itt informálódhat: http://zenithome.hu/lakberendezes/ A legtöbben nem értenek ahhoz kellő szakmaisággal, hogy pontosan mit is kell tenni annak érdekében, hogy egy otthon valóban jól nézzen ki, hogy otthonos legyen, hogy jó legyen arra ránézni, s jó is legyen ott élni. Continue reading