Építkezés

Napsütéses helyre kerüljön a kerti medence!

Kerti medence

Kerti medence

Minden építkezés gondos tervezést igényel, nemcsak a mérnökök, hanem a megrendelők részéről is, hiszen nem a kivitelezők, hanem a használók fogják hosszú éveken keresztül élvezni, rosszabb esetben elszenvedni az elkészült alkotás hatásait.

Ezért, mielőtt bárki kerti medence építésébe fogna, több dolgot is alaposan át kell gondolnia. Ezek közül talán az egyik legfontosabb, hogy hol, az udvar melyik részén kapjon helyet az építmény.

Continue reading

A 3×7 fokos létra praktikus választás mindenkinek

3×7 fokos létra

Legyen szó lakásfelújításról, vagy csak a függönyök le- és felrakásáról, esetleg a magas polcok eléréséről, a létra minden esetben hasznos segítség. A természetben is, a gyümölcsök szüretelésekor például nélkülözhetetlen a megfelelő létra használata.

A 3×7 fokos létra variálhatósága végett, praktikus választás a háztartásoknak, de akár kisebb cégeknek is. A könnyű szerkezetének köszönhetően, ami alumíniumból készült, még a nagy mérete ellenére is könnyen mozgatható. A széles támasztója stabil tartást biztosít, ezért könnyen használható. A 3×7 fokos létra több pozícióban is alakítható. A három elem egymásra téve, akár 10-15 méter magasságban is felér. Continue reading

A Hauraton a vízelvezetés nagy mestere

Hauraton vízelvezetés

Hazánkban a Meiser Ferroste mellett van még egy cég, amelyikben a szakemberek mindig megbíztak, ugyanis a kedvező ár mellett az egyedi nívó is okot adott a vásárlásra.

A hazai szakértők a Hauraton névvel biztosan megismerkedtek már, azzal a céggel, amelyik több évtizede élen jár az árnyékoló rács, fém lépcső, folyóka, lépcsőfok és tetőjárda gyártásában, tervezésében és forgalmazásában. Continue reading

Hulladék elszállítása konténer szolgáltatással

Rendeljen konténert Budapesten a hulladék számára

Rendeljen konténert Budapesten a hulladék számára

Budapesten és több Pest megyei településre olcsón lehet konténert igényelni. A szemétszállító konténer rendelés Budapest városában telefonon és e-mail-en is megoldható. A megkeresés előtt fel kell mérni az igényeket. Rendeljen konténert Budapesten a hulladék számára, kedvező feltételek és árak mellett! Többféle szemét elszállítására lehet konténert kérni. A használat előtt pár nappal jelezzük igényünket, hogy a konténer a megfelelő időben kerüljön ki a helyszínre. Az üres konténer elhelyezésének díját a sofőrnek kell fizetni. Számlát is ad az átvett összegről.
Continue reading

Folyamatosan fejlődő CNC megmunkáló központ

CNC megmunkáló központ

CNC megmunkáló központ

A CNC munkálatok elvégzésére bízzuk meg a Fiteco Kft.-t. Állandó fejlődésnek lehetünk szemtanúi, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy nemcsak hazai, hanem külföldi megrendelései is vannak. A gépsorok állandóan bővülnek, és nemrég szereztek be egy Trumpf lemezmegmunkáló berendezést. A CNC megmunkáló központ mellett az élhajlítás szolgáltatása is nagyon népszerű. Olyan modern Tox-Clinchen technológiával dolgoznak, amelynek segítségével megoldható a megmunkált lemezek kötőelemek nélküli összekapcsolása. Nemcsak fémmel dolgoznak, hanem alumíniummal, acéllal és rézzel is.
Continue reading

Sok ventilátor között tudunk válogatni

Sok ventilátor

Sok ventilátor

Amikor egy kisebb helyiség szellőztetését akarjuk megoldani, akkor válasszunk olyan ventilátort, amelyik golyós csapágyazással rendelkezik. Ennek köszönhetően, nemcsak hosszabb élettartamot tudunk elérni, hanem halkabban is működik. Sok ventilátor között tudunk válogatni, ha a ventilatorbolt.hu oldalra kattintunk. Érdemes olyan modell mellett dönteni, amelyiknek a háza műanyagból készült és teljes mértékben UV álló. A ventilátor lapátjai egyedi tervezés során születtek, így biztosítva a magas légszállítást.
Continue reading

Infrasugárzó készülék rendelése

Infrasugárzó

Infrasugárzó

Infrával fűteni ma már kényelmes körülmények között lehet. A lakás komfortját növeli, így érdemes a befektetésében gondolkodni. Kellemesen meleget áraszt úgy, hogy közben nem fogyaszt sokat. Az infrasugárzó működési elve nagyon hasonló a Napéhoz. Sugarakat bocsájt ki és közvetlenül a testeket, tárgyakat melegíti fel, nem pedig a levegőt. Az infrasugárzó készülék használata nagyon egyszerű. A berendezés nemcsak beltéri, hanem kültéri használatra is alkalmas. Teraszok vagy erkélyek fölé szerelve árasztja magából a meleget. Igényes kialakítással rendelkezik.
Continue reading

Térkövet a bontóból vagy a gyárból?

Térkövek

Térkövek

Hogyha ezelőtt jó néhány évvel valaki azt mondta volna, hogy egy szép farmert vásárolt használtan, akkor azt hitte volna az ember, hogy valamelyik szomszédjától vette meg. Bizony, régen ritka számban mentek a turkálók, de egyre több mindent kezdtek eladni az idők folyamán használtan. Jöttek a használt építkezési anyagok értékesítése is. Szó ami szó, nagyon jó dolgokat lehet vásárolni használtan jó áron, de azért az új mindig új. Rendelhető a gyárból akciós térkő is, akkor minek vásárolna Ön térkövet bontóból? Continue reading

Tekintse meg a konyhabútor stúdió művészetét!

Konyhabútor stúdió

Konyhabútor stúdió

Joggal jelenthetjük ki, hogy a bútordarabok készítése is művészetnek számít, hiszen a szakemberek igazi remekműveket képesek alkotni, amelyek felülmúlják a legkülönbözőbb igényeket is. Amennyiben kíváncsi lenne egy-két ilyen művészi példányra, akkor tekintse meg az igencsak látványos, attraktív konyhabútor stúdió minőségi alkotásait, hiszen ezek bizonyára az Ön tetszését is teljes mértékben elnyerik majd! Abban az esetben pedig, ha Ön is szeretne egy ilyen esztétikus bútorsorozatot az otthonában, Continue reading

Jura mészkő ablakpárkány

Ablakpárkány

Ablakpárkány

Az ablakaink párkányát érdemes mészkőből elkészíteni. Nagyon jól passzol fa és műanyag nyílászárókhoz is. A kő párkány évtizedeken át megőrzi eredeti állapotát. A Jura mészkő kemény és tömör, így tartós és jó a kopásállóssága. Vegyi anyagoktól mentes, teljes mértékben természetes alapanyag.

Esztétikai szempontokat figyelembe véve teljes mértékben kivételes. A kő ablakpárkány minden színhez jól illeszkedik. A Jura mészkő ablakpárkányok felülete finom rajzolatokat tartalmaz, ettől lesz olyan egyedi mindegyik darab. Többféle színárnyalatban és felülettel rendelhető meg. Vannak matt, polírozott és antik változatok. Continue reading