A Playstation 5 Slim Magyarországon is nagy népszerűségre tett szert

Playstation 5 Slim

Playstation 5 Slim

A digitális technológia fejlődését a mindennapokban elég sok mindenen keresztül lehet érzékelni. A munka világa mellett, a szórakoztatásban ugyanúgy megnyilvánulnak a különböző professzionális berendezések. Ezek nélkül a legtöbben már el sem tudják képzelni a mindennapjaikat. Tény, hogy a számítógépek sokkal hatékonyabb összekapcsoltságot hoztak létre.

Legyen az kommunikáció vagy éppen információszerzés, már ki sem kell mozdulni otthonról. A vásárlás szintén könnyebbé, gördülékenyebbé vált. A különféle termékek száma hihetetlenül megnőtt, amik gond nélkül házhoz jönnek. Mindössze pénzre van szükség. A felgyorsult világ azonban olykor gondot is okozhat.

Nem meglepő, hogy sokan igyekeznek elmenekülni a problémák elől és inkább a virtuális térben keresnek könnyebben megoldható kihívásokat. Az olyan játékkonzolok, akárcsak a PlayStation, remek platformot kínál, amivel kicsik és nagyok egyaránt élnek. A haladás pedig itt szintén tetten érhető. A PS4 helyett, már mindenki a PS5-re pályázik és nem véletlenül.

Mire képes a PlayStation fejlettebb modellje?

A Sony újítása, a Playstation 5 Slim Magyarországon is elindult térhódító útjára. A teljesen egyedi AMD Zen 2 processzorral, valamint AMD RDNA 2 grafikus vezérlővel felszerelt készülék gondoskodik róla, hogy a képi világban biztosan ne csalódjon egyetlen játékos sem. A felbontásra garantáltan senki sem panaszkodhat, továbbá pedig a betöltési sebesség is gyorsul, ami mindig kulcspont az élmények szerzése területén.

Hiába van kéznél a prémium konzol, amennyiben az érezhetően akadozik. Nos, ezt a fejlesztők igyekeztek minél inkább kiküszöbölni és elmondható, hogy alapos munkát végeztek. A játékélményeken tovább javítottak még a DualSense néven futó haptikus vezérlők visszajelzései és az L2 és R2 adaptív ravaszok.

Ezekkel egy sokkal jobb részvételre van lehetőség, amik segítik a kiteljesedést, javítják a reakciókat minden területen. Ami pedig a játékválasztékot illeti, az igazán egyedi. A KonzolKirály szerint főleg ezért lett népszerű a Sony új konzolja. De nem csupán ezért!

Egyre többet ad a PlayStation 5 Slim

A technikai fejlesztések területén érdemes még megemlíteni a 1 TB-os SSD tárhelyet. A dizájn sem elhanyagolható tényező, amire a készítők igyekeztek hangsúlyt fektetni. Ennek eredményeképpen, a konzol oldalburkolata fényesebb, az alsó kettő fedőrész pedig matt lett. A PS4-hez képest, az 5-ös kiadásnak a grafikus processzora majdnem kétszer akkora GPU -val és szinte 6-szor akkora teraflops értékkel rendelkezik.

Ami pedig a játékokat illeti, azoknál érdemes megemlíteni PlayStation Network (PSN) online szolgáltatását, aminek hála, a játékosok esélyt kapnak multiplayer élményekre, különféle alkalmazások, illetve digitális tartalmak letöltésére. Továbbá, nem kell lemondani a régi örömökről sem, mert a konzol visszafelé is kompatibilis a legtöbb programmal.

Látható tehát, hogy egy olyan újdonságról van szó, ami könnyen elvarázsol bárkit, aki a kezébe veszi, ezért aztán kár lenne kihagyni ezt a fejlesztést. Szerezd be minél hamarabb és tapasztald ki, mi mindent tudsz kihozni belőle!