Beltéri magasfényű fafestékek

Ön is szeretné a lakását felújítani vagy csak a faburkolatokat, padlókat kívánja újjá varázsolni? Ez esetben ne tétovázzon tovább, hanem látogassa meg a vitalkolor.hu webáruházat! A palettán fellelhető fafestékek széles tárháza várja, amelyek között vannak magasfényűek és mattak is.

A fából készült használati tárgyak ápolása mindenek felett áll, hiszen ha a felületük nem kap megfelelő bevonatot, akkor a különböző fanyűvő kártevők könnyedén megtámadják a belső részeket is. Egyet sem kell félnie, hiszen a bevonat felvitele nem nehéz. Egy megfelelő ecsettel vagy hengerrel könnyedén, szinte pillanatok alatt fel tudja hordani a lazúrt. A fafestékek rendszeres alkalmazásával az adott bútor élettartamát is meghosszabbíthatja.

A beltéri fafelületek között a legnépszerűbb a parketta. A laminált padló nem tartozik ide, csak a valódi fából készült parketta. Ennek az ápolása kicsit bonyolultabb. Először is fel kell csiszolni a felületét, utána pedig rá kell kenni 1-2 rétegben a kiválasztott fafestékek bármelyikét.