Bioderma sampon a hajproblémák kezelésére

Ha érzékeny, korpásodásra, illetve kiszáradásra hajlamos fejbőre sok gondot okoz, a kíméletesen ápoló Bioderma sampon lesz az ideális megoldás.

Ezt a Bioderma Nodé termékcsaládhoz tartozó szert kifejezetten a fejbőr- és hajproblémák kezelésére fejlesztették ki, biológiailag aktív összetevői révén ugyanis védi a hidrolipid réteget és segít visszaállítani, valamint fenntartani a fejbőr és a haj egyensúlyát. A nyugtatva tisztító Bioderma sampon már az első használatkor megmutatja, hogy mit tud: hajunk fénye, selymessége erre az egyértelmű bizonyíték.

Sokan úgy gondolják, hogy nem egészséges naponta hajat mosni, mivel ettől óhatatlanul kiszárad a fejbőr. Nos, a Bioderma sampon esetében nem állja meg a helyét ez az állítás, mivel a bőrgyógyászok ajánlása szerint, naponta kényeztethetjük a hajkoronánkat ezzel az első osztályú termékkel.

Mi több, a készítmény a legfiatalabb családtagoknak is remek választás, ugyanis a bőr érzékenyebb területein, a szemkörnyéken sem okoz irritációt, így garantáltan nem fullad sírásba a kisgyermekek hajmosása.