Miért előnyös a reptéri parkolás?

Az ügyfélszolgálattal való egyeztetés során, vagyis amikor helyet foglal, akkor mindenképpen vegye figyelembe a jármű méretét! A reptéri parkolás éjjel-nappal megfigyelés alatt álló területen történik.

Érdemes megemlíteni, hogy szezonális időszakban a szabad helyek elég hamar elfogynak, ezért javasolt előre gondolkodni és már a repülőjegy megvásárlásakor fixálni azt. Ha ezt megteszi, akkor a megadott adatok alapján felkészülten várják majd Önt. Ez azért előnyös, mert sokkal kevesebb lesz az adminisztrációs idő, illetve munka.

Gyalogolni nem kell, mivel a transzfer a garázstól közvetlenül a terminálhoz szállítja. A reptéri parkolás után a személyzet tagjai mindenben a rendelkezésére állnak. Transzfer nélkül is foglalhat megállóhelyet, viszont ezt előre tudatni kell az ügyfélszolgálat munkatársával.

Ez fordítva is megoldható, amennyiben nincs szüksége parkolóhelyre. Ebben az esetben egyszerűbb a terminálok között való közlekedés a csomagokkal. A reptéri parkolás napjainkban egyáltalán nem jelent problémát.