Neked van kedvenc barber shop-od?

Barber shop

Barber shop

Világunk annyira hozzászokott az azonnalisághoz, vagyis lehetőleg minden azonnal elérhető, hogy az emberek szinte teljesen elszoktak a várakozástól. Nemcsak nem szeretik, hanem egyenesen az égnek áll a hajuk, ha valahol várakozniuk kell. Éppen ezért, a mindennapi életükben olyan szolgáltatásokat választanak, ahol azonnal vagy az előre megbeszélt időpontban kiszolgálják őket.A barber shop sokaknak törzshelyként funkcionál.

Ez nem véletlen, hiszen itt az ügyfelek valóban elfeledhetik a várakozás fogalmát, ugyanis telefonon vagy online bármikor lefoglalható egy időpont. Az online foglalási lehetőségnek köszönhetően, nem kell kivárni a barber shop munkaidejének a kezdetét, hiszen éjjel 2–kor is nyugodtan lefoglalható egy olyan időpont, ami természetesen az ügyfélnek megfelel. Mivel minden ügyfél pontosan meghatározott időben érkezik, így a munkát is be tudják fejezni a lányok, aminek köszönhetően minden olajozottan megy, vagyis nem várakoztatnak meg senkit. Rendkívül precíz munkát végeznek, ami ugyancsak egy jó okot szolgáltat arra, hogy sokan ezt a barber szalont választják törzshelyüknek. Értik is amit csinálnak, hiszen kitanulták a szakmát, majd pedig néhány év tapasztalatot is szereztek ezen a területen. Nemcsak a fodrászatot sajátították el, majd tértek át a szakállvágásra is, mert ha az egyik megy, akkor menni fog a másik is. Ez egyáltalán nem így működik. Sajnos sokan így űzik az ipart, de nem itt! Itt finom vonásokkal és átmenetekkel olyan sérót rittyentenek az ügyfeleiknek, amilyet éppen megkívánnak.

Mondhatni az a76 barber shopban jó kezekben van az ügyfél. Talán a legnyomosabb érv, ami miatt sokan visszajárnak ide, hogy itt még egy kézműves sörrel is meglepnek minden férfit, amit eddig talán még senki nem utasított vissza. Szóval, ha bárki szeretne végre egy kellemes környezetben, precíz és szakértő kéz által kivitelezett szakáll- és hajvágást, akkor csak időpontot kell foglalnia az a76 barber shopban. Várakoznia egy ügyfélnek sem kell, legfeljebb csak annyit, amíg a sört sikerül legurítani.