Hogy csökkentsem az étvágyam? Itt egy rendhagyó módszer!

Étvágycsökkentő piercing

Étvágycsökkentő piercing

Teljesítményorientált, rohanó világunkban rendszertelenül étkezünk, sok gyorséttermi ételt fogyasztunk, ami előbb-utóbb meglátszik az alakunkon. Hirtelen csak azt vesszük észre, hogy nem igazán érezzük jól magunkat a bőrünkben, így fogyókúrázni kezdünk. A folyamat viszont egyáltalán nem könnyű, főleg, amikor tudjuk, hogy nem ehetünk azt és annyit, amennyit szeretnénk, így még éhesebbek vagyunk, ezért jól jön egy kis segítség.

A www.medicalpiercing.hu weboldalon bővebben is tájékozódhatsz a kezelés menetéről. Ezen a honlapon minden információt megtalálsz az étvágycsökkentő piercing hatásairól, ami sokat segíthet a fogyásban. Számtalan jó hatása van az étvágycsökkentő piercingnek, más néven Slim piercingnek. Ha ezt az ékszert felhelyezteted a füledbe, akkor arra számíthatsz, hogy kevesebb lesz a falási rohamod, csökken az édesség utáni sóvárgásod, serken az anyagcseréd.

A Slim piercing hatására kiegyensúlyozottabb lehet a fogyás és könnyebben elérheted az ideális testsúlyt. Ezt az ékszert a fülben található Tragus pontba szúrják, amit aztán folyamatos nyomás alatt tart. Ennek köszönhetően, természetes módon csökkenti a szervezet éhségérzetét.

A Medical Piercing csapata havonta több száz fogyni vágyó hölgynek segít, hogy könnyebben el tudják érni a kitűzött céljukat. A módszer az akupunktúra elve alapján működik és az étvágycsökkentés mellett, egyéb pozitív hatásai is ismertek. Voltaképpen olyan közérzetjavító testékszer, aminek fülbe történő helyezése után hamar megtapasztalható a változás.

A Slim piercing eredete és működése

A hagyományos kínai orvoslás úgy tartja, hogy a testben különböző energiacsatornák találhatóak, amelyekben az életenergia áramlik. Ha a rendszerben bárhol blokk keletkezik, akkor felbomlik a szervezet egyensúlya. Viszont ez a blokk feloldható bizonyos pontok ingerlésével, nyomásával, ily módon pedig helyreállítható a szervezet egyensúlya.

Ez alapján funkcionálnak a közérzetjavító testékszerek, többek között az étvágycsökkentő piercing. Ennek már a neve is árulkodó, az akupunktúrás pont állandó ingerlésének hatására csökkenhet a cukor és a fast food ételek utáni sóvárgás, függőség. Nyilván, ez azt eredményezi, hogy idővel jobban kívánhatod az egészséges ételeket.

Emellett, az étvágycsökkentő piercing hatására helyreállhat a hormonszabályozás, de javítja az emésztőrendszer működését, valamint elősegíti a tápanyagok felszívódását. Sok területet érint ez az egyetlen ékszer, amit megtapasztalhatsz, ha úgy érzed, hogy szeretnéd leadni a súlytöbbletedet.

Nagyon jó választás lehet fogyókúra céljából megkezdett diéta és rendszeres testmozgás mellé kiegészítő terápiaként. De egyéb esetekben is a segítségedre lehet, mint például olyan meglévő krónikus betegségnél, ami gátolhatja a fogyást, a szülés utáni időszakban, menopauza idején.

Abban az esetben is megfelelő támogatást nyújt, ha valamilyen gyógyszeres kezelés vagy táplálékkiegészítő alkalmazása a mellékhatások miatt nem ajánlott. A Slim piercing hatásos továbbá fejfájás ellen, káros szenvedélytől való leszokáshoz és férfiak fogyókúrájához.