Szintetikus póthaj a frizura megújítására

Remek hajpótlási megoldás a szintetikus póthaj, ami egyedi tulajdonságokkal és előnyökkel rendelkezik. Felhasználható különböző hajfonási, -hosszabbítási és -pótlási célokra. Mesterséges rostokból készül a szintetikus póthaj, ami ma már rendkívül valósághű és sokoldalú lehet, a modern technológiának köszönhetően.

Igazán népszerű választás mindazoknak, akik gyors és költséghatékony megoldást keresnek a frizurájuk megújítására, hosszabbítására, színesítésére. Legnagyobb előnye a kitűnő ár/érték arány, valamint a karbantartásának az egyszerűsége.

Mivel mesterséges anyagokból készül, így lényegesen olcsóbb, mint az emberi hajból készült típusok. Anyagában általában színes, nagyszerűen formázható, ezért könnyen alakítható ki a kívánt frizura.

Tartós és ellenáll a kócolódásnak, egészséges fényű, selymes, így pedig hozzájárul a természetes hajérzet eléréséhez. Számtalan színben és árnyalatban szerepel szintetikus póthaj az ekszerem.hu webshop termékpalettáján, amiket reális áron rendelhetünk meg.