A glutént elkerülő fehérjés palacsinta

Fehérjés palacsinta

Aki komoly eredményt szeretne elérni a testépítés téren, annak elengedhetetlen a diéta. Ez bizonyos esetekben szigorúnak minősíthető, hiszen az illető nem ehet meg bármit, amit megkíván. Azonban nem kell mindenről lemondani. Az ínycsiklandozó fehérjés palacsinta elkészítése kevés időt igényel és szinte bármikor lehet belőle enni.

Remek választás reggelinek, főleg a férfiak diétájában. Azonban nassolásnak is kiváló, mindössze a megfelelő időben szükséges fogyasztani. Az eredményes edzés érdekében, célszerű kerülni a glutént, aminek a fő forrása a búza. Tehát mindenben, amiben búza található, glutén is lesz.

Ez könnyedén elkerülhető az otthoni fehérjés palacsintával, amit csakis természetes és egészséges alapanyagokból szabad elkészíteni. Amennyiben sikeresen távol tartja magát a gluténtól, úgy sokkal jobb lesz a közérzete és szépen lassan elkezd kockásodni a hasa is! Persze csakis a megfelelő mozgás és étrend mellett. A fehérjés palacsinta receptjét megtalálja a Peakshop honlapján, ahol további információkat olvashat a helyes testépítésről.

Print Friendly, PDF & Email